Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Öt rendkívüli hatásos méregtelenítő szer
  2014-01-15 08:49:56, szerda
 
   
  Ahhoz, hogy megváltoztassuk egy nemzet egészségét fel kell hagynunk a gyógyszertárakba vetett hitünkkel és el kell kezdenünk kialakítani saját otthoni gyógyszertárainkat.




Míg a gyógyszerészek gyógyszereket állítanak elő a tünetek kezelésére a személyes patikánk olyan hasznos gyógynövényekkel, fűszerekkel, gyökerekkel, zöldségekkel, diófélékkel, gyümölcsökkel, fakérgekkel, tengeri moszatokkal és bogyókkal van tele, amelyek a kertjeinkben termettek vagy az anyatermészet ajándékozta számunkra.

Ezek a természetes anyagok nincsenek negatív hatással a normális testi működésre, mint ahogy azt a gyógyszerek esetében tapasztalhatjuk, hanem a sejtek szintjén végbemenő tisztító folyamatokat generálnak mindenféle - a gyógyszerek esetében tapasztalható - mellékhatások nélkül.

Az említett természetes anyagok oly módon fejtik ki gyógyító hatásukat, hogy elősegítik, valamint serkentik a szervezet egészséges működéséhez szükséges természetes folyamatokat. Ami még fontosabb, hogy a természetes anyagok használata jelentős szerepet vállal a kialakuló betegségek megelőzésének stratégiájában.

Természetes gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő szerek közül az alábbiakban felsorolt öt természeti erőforrás elengedhetetlen hogy rendelkezésre álljon minden egyes háztartásban. A listán szereplő öt méregtelenítő elem kiváló hatással bír a toxikus megbetegedések elleni küzdelemben, valamint a rák és egyéb megbetegedések megelőzésére valamint tüneteinek kezelésére.


1. Az anyai alma ecet

Az almaecet egy olcsó orvoslási csodaszer különböző felhasználási módszerek alkalmazása esetén. Üdítőként való fogyasztáshoz egy-két teáskanál almaecetet rakunk egy kis adag vízhez ami elegendő, hogy étkezés előtt biztosítja a szervezet számára szükséges tápanyagokat, probiotikumokat, enzimeket valamint elősegíti az emésztést és a tápanyagok felszívódását. Gyógyászati tulajdonságai egy nemes almafajtának köszönhető, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és antioxidánsokat tartalmaz, miközben nincs benne zsiradék és nátrium. Ha az erjesztési folyamat során nem változtatjuk meg az összetevőket, az alma legjava kivonatolt maradékként megmarad, amihez enzimek és szerves savak adódnak. Ezt úgy készíthetjük el, ha az almalevet almaborrá, majd a második erjesztés alkalmával almaecetté alakítjuk. Az almaecet kiváló gyomorbetegségek kezelésére és lúgosítja a testet így ösztönözve azt a betegségek megelőzésére.


2. Kurkuma, kurkumin

A Kurkumában található aktív hatóanyag a kurkumin ami gyulladáscsökkentő és vértisztító erőműként látja el feladatát a szervezetbe jutáskor. Számos tanulmány tesz említést bőrvédő hatásáról és rákos sejteket pusztító tulajdonságairól. Biztonságos, hatékony, megfizethető, azonban beszerzésénél járjunk el körültekintően. Alkalmazását illetően heti rendszerességgel fogyaszthatjuk betegségek megelőzésére szolgáló orvosságként vagy akár ételek elkészítésekor fűszer gyanánt. Természetes méregtelenítő hatásának köszönhetően tisztítja a vért és a folyamat során a májat és a veséket is. Külsőleg alkalmazva kiváló kelések és pattanások eltávolítására. Belső használat esetén segít a ciszták kezelésében.


3. Fokhagyma

A fokhagyma jó hatással van a bélrendszerre és az egész emésztési folyamatra. Oldja a különböző görcsöket, erősíti a gyomrot és megszünteti a felfúvódást. Még féregűző hatást is tulajdonítanak neki, ezért a rendszeres használatával ki lehet irtani a szervezetben megbújó különböző férgeket és parazitákat is.
A fokhagyma rendszeres fogyasztása megelőzi a magas vérnyomás kialakulását.
Nem engedi összetapadni a vérlemezkéket, ezért ha rendszeresen fogyasztunk belőle, akkor meg lehet előzni a vérrögök képződését is.
Ebből adódóan képes arra, hogy az esetlegesen kialakuló szívinfarktust is megelőzzük vele, hiszen ebben a szervben is biztosítja az erek átjárhatóságát.
Megelőzhetjük az érelmeszesedést is és segít a koleszterinszint csökkentésében is.
Nem sokan tudják, de a legújabb tanulmányok azt is bebizonyították, hogy igen jó hatással van a cukorszintre is, mivel csökkenti azt, ezért a cukorbetegeknek kiemelten fontos a sok fokhagyma fogyasztása.
Mivel a fokhagyma erős baktériumölő, ezért kiválóan alkalmas mind külsőleg mind belsőleg a bakteriális fertőzések kezelésére.
Külsőleg alkalmazva kiváló a gennyes sebek kezelésére is. Még a herpeszt is gyorsan elmulasztja.
Fogaink egészségét is megőrzi.
Elősegíti az ólom kiürülését a szervezetből.
Allicin tartalma miatt hatásos antibiotikumként használják több országban napjainkban is.
1 mg allicin 15x erősebb mint a penicillin!


4. Zeolit, a csodakő (lávakőpor)

Számos vállalat kezdte el a zeolit klinoptilolit eladását könnyen használható palackokban. A minél kisebb szemcseméret azért fontos, mert a rendkívül finom, elektromos töltéssel is rendelkező zeolit részecskék eljutnak a sejt belsejébe is, ahol töltésüknek és különleges felületüknek köszönhetően megkötik a sejtplazmában található káros anyagcseretermékeket. Ha ezek a kristályok valamilyen szennyezőanyaggal vagy oldattal kerülnek kapcsolatba, a pórusokon levő atomok helyet cserélnek az oldat anyagaival. Ráadásul a szemcsék felülete negatív elektromos töltéssel bír, melynek következtében a pozitív töltésű szabad gyököket magukhoz tudják vonzani, és képesek megkötni. A zeolit nukleonokat is képes megkötni, ami azok számára fontos, akiket radioaktív sugárzás ért. A rendkívül finom zeolitport a rák, a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívinfarktus kiegészítő kezelésében is alkalmazzák. Rákbetegek esetén csökkenthetők vele a kemoterápiás kezelés mellékhatásai. A zeolit nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény, hanem táplálékkiegészítő. Újabban már a sportolók is használják.

5. Aktív orvosi szén


Az aktív szén fekete porként vízzel keverve kiválóan alkalmazható külsőleg tisztító hatása miatt. Természetes vérzéselállító szerként is funkcionál valamint vízzel való bevétel következtében kiválóan alkalmas a szervezet belső méregtelenítésére. Gyomorrontás, kábítószer okozta mérgezés esetén orvosi szenet kell alkalmazni először a szervezetből való mérgek és baktériumok eltávolítása végett. Éppen ezért javasolt a készenléte minden egyes sürgősségi mentőládában, mivel az aktív orvosi szén hatékonyságát tekintve rendkívül gyorsan fejti ki hatását. Az aktív szén a mai napig a leghatásosabb egykomponensű gyógyszeres segítség, amely csaknem az összes mérgező anyagot és vegyületet képes hatástalanítani.

(www.tudnodkell.info)
Forrás: naturalnews.com
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
Címkék: gyógynövényekkel, tulajdonságairól, rendszerességgel, gyomorbetegségek, gyógyszertárakba, antibiotikumként, koleszterinszint, elengedhetetlen, tapasztalhatjuk, cukorbetegeknek, antioxidánsokat, antibakteriális, érelmeszesedést, bebizonyították, probiotikumokat, megváltoztassuk, hatástalanítani, stratégiájában, körültekintően, megbetegedések, csökkentésében, fogyaszthatjuk, szívinfarktust, elkészítésekor, vérzéselállító, érelmeszesedés, tulajdonítanak, eltávolítására, gyógyszerészek, átjárhatóságát, vérlemezkéket, tapasztalható, méregtelenítő, megelőzésének, következtében, mellékhatások, nemzet egészségét, gyógyszertárakba vetett, gyógyszerészek gyógyszereket, tünetek kezelésére, személyes patikánk, kertjeinkben termettek, anyatermészet ajándékozta, természetes anyagok, normális testi, gyógyszerek esetében, sejtek szintjén, említett természetes, szervezet egészséges, kialakuló betegségek, alábbiakban felsorolt, listán szereplő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a jó az alvásban.  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Gaál Viktor gondolata  Ez a jó az alvásban.  A végzet az  Mindenünk, amink van, amit sze...  Próbálkozni kell ahhoz,  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az Európai Unió is foglalkozik...  Maradék idő  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Alakot vált...  Palóc Grand Canyon  Alvó cica  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Két tekintet van  Sokkal bölcsebb a természet,  Ma  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  képre írva  Volt egy...  Alakot vált...  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Szép estét  Különös!  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Ha így haladunk...  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Sokkal bölcsebb a természet,  képre írva  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  William Shakespeare idézet  Szent György napi hiedelmek, s...  S a dalok tanulsága  képre írva  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Volt egy...  A boldogság ült a világvégén  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Ébredj  Próbálkozni kell ahhoz,  Volt egy...  Aki a sorsa útján jár, gyakran... 
Bejegyzés Címkék
nemzet egészségét, gyógyszertárakba vetett, gyógyszerészek gyógyszereket, tünetek kezelésére, személyes patikánk, kertjeinkben termettek, anyatermészet ajándékozta, természetes anyagok, normális testi, gyógyszerek esetében, sejtek szintjén, említett természetes, szervezet egészséges, kialakuló betegségek, alábbiakban felsorolt, listán szereplő, toxikus megbetegedések, anyai alma, olcsó orvoslási, szervezet számára, tápanyagok felszívódását, nemes almafajtának, erjesztési folyamat, alma legjava, almalevet almaborrá, második erjesztés, almaecet kiváló, betegségek megelőzésére, szervezetbe jutáskor, folyamat során, ciszták kezelésében, egész emésztési, különböző görcsöket, rendszeres használatával, szervezetben megbújó, fokhagyma rendszeres, magas vérnyomás, vérrögök képződését, esetlegesen kialakuló, erek átjárhatóságát, koleszterinszint csökkentésében, legújabb tanulmányok, cukorbetegeknek kiemelten, fokhagyma erős, bakteriális fertőzések, gennyes sebek, ólom kiürülését, zeolit klinoptilolit, minél kisebb, rendkívül finom, sejt belsejébe, sejtplazmában található, kristályok valamilyen, pórusokon levő, oldat anyagaival, szemcsék felülete, pozitív töltésű, zeolit nukleonokat, szívinfarktus kiegészítő, kemoterápiás kezelés, aktív szén, szervezet belső, szervezetből való, készenléte minden, aktív orvosi, leghatásosabb egykomponensű, összes mérgező, gyógynövényekkel, tulajdonságairól, rendszerességgel, gyomorbetegségek, gyógyszertárakba, antibiotikumként, koleszterinszint, elengedhetetlen, tapasztalhatjuk, cukorbetegeknek, antioxidánsokat, antibakteriális, érelmeszesedést, bebizonyították, probiotikumokat, megváltoztassuk, hatástalanítani, stratégiájában, körültekintően, megbetegedések, csökkentésében, fogyaszthatjuk, szívinfarktust, elkészítésekor, vérzéselállító, érelmeszesedés, tulajdonítanak, eltávolítására, gyógyszerészek, átjárhatóságát, vérlemezkéket, tapasztalható, méregtelenítő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1995
  • e Hét: 10640
  • e Hónap: 17012
  • e Év: 67803
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.